Gallerij Insecten

Vandaag zal ik de gallerij aanmaken en onderverdelen.

Insecten fotografeer ik het liefst om mijn vast stekkie Stadsboerderij de Wiershoeck, die is 5 minuten fietsen van mijn huis. Een heerlijke plek waar ze zelf groente en bloemen verbouwen.

Je kunt hier naar hartelust fotograferen met respect voor de natuur. Ook hebben ze een natuurvoedingswinkel waar je veel biologische en streekprodukten kunt kopen.

Stichting Stadsboerderij de Wiershoeck is in 1981 opgericht en is daarmee één van de eerste stads boerderijen van Nederland.
De Wiershoeck is een prachtige algemene voorziening en heeft als doel om mensen, vanuit welke achtergrond dan ook, een zinvolle en fijne tijdsbesteding te bieden met behulp van alle activiteiten in en rond de boerderij.
De Wiershoeck biedt bovendien voor iedereen een mooi zomerprogramma met muziek en poëzie en een winterprogramma met lezingen en workshops. Het activiteitenaanbod kun je vinden deze website.

De Wiershoeck heeft een boomgaard met bijzondere oude fruitrassen, er is een boeketwerkplaats en een bedrijvige houtwerkplaats.

Super leuk plekje en dicht bij huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *